OVER ONS

over ons 800x800

ADRES

Drs. Hennie J.C. Dubbeldam
Dorpsstraat 38
6666 AH Heteren

TELEFOON

k&diego

WAT IS EN DOET HONDENADVIESPRAKTIJK DUBBELDAM.

Zelf ben ik, Hennie Dubbeldam, ruim 40 jaar betrokken binnen de kynologie.

Na mijn afgeronde studie Pedagogische wetenschappen/onderwijskunde heb ik met veel plezier een aantal jaren aan de Landbouwuniversiteit gewerkt.

Ook toen vervulde honden een belangrijke plaats in mijn leven en binnen ons gezin. Onder auspiciën van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland haalde ik mijn KK1 en KK2 diploma (kynologische kennis). Daarnaast heb ik de 2-jarige opleiding tot Gedragskeurmeester met goed gevolg afgelegd, welke door de Raad van Beheer in samenwerking met de Faculteit Diergeneeskunde Utrecht werd gegeven. Ook heb ik in de loop der tijd verschillende bestuursfuncties binnen de kynologie met plezier vervuld, en voel me met diverse rasverenigingen nog zeer betrokken. Ook het verzorgen van een KK1 cursus bij een KC was ontzettend leuk om op te zetten en ook les te geven.

Gedrag van honden en een uitgebreide raskennis zijn mijn specialiteit.
Zelf ben ik opgegroeid met Terriërs, Elandhonden en Alaska Malamutes. Ook heb ik met veel plezier Ierse Wolfshonden gehad en  ben nu  in het bezit van 2 jonge Duitse Herders, eveneens een fantastisch bezit.

DE ADVIESPRAKTIJK
Het gebied van de kynologie (alles wat met honden te maken heeft) is enorm divers en behoorlijk versnipperd. Veel organisaties richten zich op de periode als de hond al aangeschaft is d.m.v. allerlei cursussen en therapieën. Begrijpelijk als je bedenkt dat er in Nederland tussen de 1,5-1,8  miljoen geregistreerde honden telt.

  • Hondenadviespraktijk Dubbeldam richt zich op grond van maatwerk en deskundigheid tot een voor hem/haar/hen passende keuze vóór de aanschaf realisatie en begeleiding van een hond(en).
  • Door middel van gerichte en praktische adviezen wordt de aanschaf van een hond gerealiseerd.
  • Vervolgens kan de klant in aanmerking komen voor verdere begeleiding op het gebied van gedragsherkenning/opvoeding van de hond(en). 
  • Maatwerk is belangrijk. Dit betekent dat geen vraag te veel of te gek is met betrekking tot de hond en eigenaar.

Tot slot: u bepaalt zelf hoe lang u gebruik maakt van onze diensten. Van éénmalig tot langere duur of  'op herhaling’,  alles is mogelijk in het belang van een goed advies waar u tevreden over bent.